Project name:

La Calavera

Project description:

La Calavera.Traficants de cerveses.

La Calavera neix l’any 2012, amb la seva introducció dintre de la cooperativa de treball associat Riembau que comparteix amb el restaurant La Barricona, amb qui manté un projecte en comú gastronòmic-cerveser. Produïm cervesa artesana. Lluny de la indústria. A prop dels llúpols. I de les maltes. I dels seus sabors i de les seves aromes.


Les cerveses que podrem degustar a la CollsusBirra’18 són:

Alice The Dog:

(IPA) 7,6% 75 Ebus.
Aromes intenses de llúpol amb un recorregut que barreja matissos de fruita fresca amb amargor cítrica. Intensa, aromàtica, impactant.

The Walking Coeliac’s:

(Cascade Pale Ale) 5,5% 30 Ebus.
Aromes de llúpol i blat, amb tocs herbàcis. Comença amb matissos suaus de malta on s’hi enllaça una amargor lleu a la boca. Fresca.

Medical:

(Imperial Stout) 8,5% 90 Ebus.
Sensacions de cafè, cacau i regalèssia que dibuixen una escuma espessa, intensa i un cos negre fosc. Amb sabors dolços i torrefactes.

Skullheart:

(Belga Hoppy Saison) 6,2%. 22 Ebus.
Aroma intens de llúpol fresc amb pinzellades suaus de llevat. El sabor comença amb matissos de malta i sabors de pa acompanyats per una amargor intensa i afruitada que perdura en boca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *