Concurs de Cervesa Amateur “Una Rossa i una Morena”

SI SOU PRODUCTORS AMATEURS, ÉS HORA DE PRESENTAR LA VOSTRA CERVESA.
LES INSCRIPCIONS ESTARAN OBERTES FINS AL 23 DE NOVEMBRE.

Quart Concurs de Cervesa Amateur / Collsusbirra 2018

BASES DEL CONCURS

Els cervesers amateurs interessats en participar al Concurs “Una Rossa i una Morena” de la Collsusbirra 2018 podran fer-ho sempre i quan compleixin les disposicions descrites en les següents bases del concurs:

 1. Els participants al Concurs hauran de ser majors d’edat.
 2. Els participants al Concurs no poden ser professionals, ni elaborar el seu producte en instal·lacions professionals. És un Concurs destinat exclusivament a cervesers amateurs.
 3. Els participants han d’haver elaborat personalment la cervesa presentada a Concurs, amb el possible suport d’altres persones.
 4. Els participants han de detallar els ingredients i totes les característiques tècniques de les cerveses presentades en la fitxa d’inscripció.
 5. Cal presentar la cervesa en ampolles de vidre, amb un volum mínim d’un litre de cervesa per facilitar la seva avaluació per part del jurat.

Si l’organització detectés l’incompliment d’alguna de les condicions de participació, es procedirà a l’eliminació immediata del concursant.

CATEGORIES

Al Quart Concurs de Cervesa Amateur de la Collsusbirra 2018 hi haurà dues categories, corresponents cada una a un estil de cervesa diferent:

Una

 • ROSSA: A l’estil “Belgian-Style Blonde Ale” o el que sigui, sempre i quan sigui “rossa”
  i una
 • MORENA: A l’estil “American-Style Black Ale” o el que sigui, sempre i quan sigui “morena”.

Cada participant pot inscriure’s en una o en totes dues categories.

El jurat de la Collsusbirra concedirà dos premis:

 • Un per a “la Rossa” a la millor cervesa a l’estil “Belgian-Style Blonde Ale” o el que sigui, sempre i quan sigui “rossa”; presentada a concurs.
 • Un per a “la Morena” a la millor cervesa a l’estil “American-Style Black Ale” o el que sigui, sempre i quan sigui “morena”; presentada a concurs.

PREMIS

Es concedirà als guanyadors de cada categoria un lot de productes de les cerveses participants a la Collsusbirra 2018.

El termini per a presentar-se al concurs acaba el 23 de novembre de 2018.
Cal omplir el formulari que trobareu a la pàgina web de la Collsusbirra (collsusbirra.cat)

Els participants al Concurs Una Rossa i una Morena podran entregar les mostres de la seva cervesa al local social Ramon Cabanes a partir de les 12:00h del matí del dissabte 24 de novembre. Un jurat designat per l’organització de la Collsusbirra valorarà les cerveses presentades aquell mateix dia en l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc al local social a les 17:00h. de la tarda.